Vrienden 

"'Het leven draait om gunnen"

Deze uitspraak heeft Tom ooit geleerd van een goede vriend. Mede dankzij de geweldige steun van vrienden is "Bovenal onderwijs" van idee tot wat het nu is gegroeid. Wij zijn dankbaar voor de kundigheid en/of middelen die ons gegund zijn om te kunnen groeien en datgene te doen wat we leuk vinden.

Vrienden bewijzen dat Bovenal onderwijs meer is dan de som der delen want zonder hun deel was Bovenal onderwijs misschien bij een droom gebleven.   

Uiteraard gunnen wij onze vrienden ook het beste en delen wij graag hun kanalen met jullie. Neem dus vooral een kijkje op hun kanalen, want dat is zeker de moeite waard!

Liefs Kristel en Tom Anne 

Anne van afternoon stories zorgt ervoor dat wij ons geen zorgen maken over de vormgeving. Naast haar geweldige tekeningen en andere ontwerpen helpt zij ons enorm met de uitstraling van Bovenal onderwijs. 

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en geeft ons elke keer weer de motivatie om door te gaan met leuke podcasts maken!

Vind je onze stijl leuk ? Neem dan vooral een kijkje op de website van afternoon stories. 


 

Freek-F

Zorgeloos kunnen wij elke keer weer onze opnames bij Freek achterlaten om deze vervolgens gemixt terug te krijgen zodat onze stemmen steeds weer worden omgetoverd tot een professionele podcast.

Het is zeker de moeite waard om eens naar een van Freek zijn heerlijke DJ sets te luisteren op Soundcloud of hem live te zien. 

Hoe dan ook 100% garantie voor een lekker feestje!

.